Никога досега не съм виждала в пост на официалната страница на политическа партия да се подиграват с външния вид на жени. Но очевидно това е основен специалитет на изражденците.  Официалната Фейсбук страницата на Израждане изглежда така, а  под поста сложена една моя снимка – очевидно доста дълго търсен скрийн шот от мое участие  в прeдаването на Люба Кулезич. Под поста, на койтo са реагирали стотици и коментирали също – могат да се видят толкова много примери за нарушаване на стандарtите на Фейсбук, че модераторите на Мета биха блокирали, докато блокират – но  както знаем – те не блокират съдържание на Израждане!

Очевидно г-н Копейкин много го е заболяло от писмото ми на „варненски“ до него, след като той се хвалеше как сина  му бие деца в училището си и раздава варненски балтии на съучениците си  -- евроaтлантици. Прилагам писмото си тук и искам да кажа, че никак, ама никак не ми пука с какви обиди ще ме засипе същество, което не броя за човек.

 ПИСМО ДО КОСТАДИН КОСТАДИНОВ НА ВАРНЬИЕНЬСКИ:

 

Лешпер, бактисах от твоите глупости! Кириите, дето изкарваш от руското посолство никога няма да измият срама, който домъкна на Варна и на България! Ти приличаш на смарангясанана мръсна стирка и гюдирия на путин, изкарана от генгерлика на генетичната плява! Ти си генетичният гюрлюк на България! Като паткан, излязъл от фекалните води, цапаш всичко до което се доснеш! Цапаш дори и децата си! Но ти гарантирам, че те очаква огромно далдисване в низините като един от най-недостойните льохмани, цапали институцията Народно събрание! Кафа от теб, бе!

 

С много заплювания в лицето,

Татяна Кристи