ЗАЩО СЪЗДАДОХ АНТИТЕЗА?

„Aко ни отнемат свободата на словото – тогава ние – тъпо и мълчаливо ще вървим като добитък към заколение!“
- Джордж Вашингтон

Добре дошли в Антитеза!

Този блог е създаден като отговор на отвратителната политическа цензура във Фейсбук и в България като цяло.  Фейсбук в момента напомня на Русия на Путин – ако путинската тролска гвардия реши да елиминира някой от Фейсбук, то социалната мрежа – като сговорчив съучастник – изпълнява всички поръчки на платените путинистки тролове, които по команда и по списък се опитват да убият нечие присъствие в социалната мрежа – това са хората с влияние там, тези, които ги четат хиляди и тези, които могат да формират общественото мнение. Фейсбук, подобно на путинската полиция, може да свали пост, който няма нищо общо с нарушение на каквито и да е стандарти! Той може да убие профил само защото армия от путински наемници не искат да се чуе гласа на хората, които пишат срещу путинската диктатура и убийствата й! Цензурата на Фейсбук  е подобна на тази  в Русия – където дори арестуват хора, които държат на площада празен бял лист, на който нищо не пише! 

Цензурите на Фейсбук убиват постове и профили на хора, които споделят обидите и заплахите отправени към тях лично от самите путинисти. За тези заплахи, които тези хора са получили, Фейсбук санкционира жертвата, а не агресора. Защото агресорът докладва профилите, които самият той е заплашил с насилие! Същите тези платени агресори Фейсбук нито санкционира, нито им закрива профилите. Атаката е срещу инакомислието, срещу всяка друга гледна точка!  Много прилики има между Фейсбук и Оруелската действителност. Затова и този сайт! Той ще бъде трън в очите на всички, които през годините се опитваха да заглушат моя глас! От мейнстрийм медиите  получавах тотално медийно затъмнение, макар че неведнъж са ми крали постовете и историите, които пускам на стената си във Фейсбук! Тези медии и псевдожурналистите им ги е страх да застанат лице в лице с мен!  Затова създадох „Антитеза!“ Путинските тролове няма да могат да ме пипнат вече! Пошли на *УЙ!

Наскоро чух един политик от ГЕРБ да казва по повод опозиционери на мутренското статукво – „Защо да обръщаме внимание на хора известни само в интернет?!“ Това е всъщност едно мутренско откровение, признаващо, че различните от статуквото гласове, никога не са били допускани до големите медии. Винаги са били държани на страни! Но мутрите много ги е страх от социални мрежи и  интернет, защото там по-трудно могат да контролират какво се случва. Благодарение на социалните мрежи, се събраха много хора, които искат промяна в тази клета държава! Протестът ги събра, а мрежите помогнаха. 

Но докато медиите не станат свободни в България, аз ще съм трън в очите на всички, които искат да убият свободното слово! Наслаждавайте се на свободата на словото в www.antiteza.net